FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte Stillede Spørgsmål

Alt efter hvilket program du tager, så er vi her for dig på det niveau du ønsker og selvfølgelig betaler for. Har du problemer med den madplan du har fået udleveret, så vil vi selvfølgelig gerne vide det, så vi eventuelt kan rette på den eller give dig nogle gode råd.

Har du ekstraordinær brug for os i et eller andet tilfælde er det ikke værre end at sende os en besked via siden (ikke email), og så vil vi forsøge så vidt muligt at hjælpe dig på den måde du har brug for.
Flere tusinde mennesker med overvægt i forskellige niveauer fordelt i Danmark og nabolande har tabt sig ved at følge dette program eller dem der minder om det. Kun ganske få lykkes det ikke for og den primære grund er, at de ikke følger planen. Så hvis bare du har lysten til at tabe dig og er klar på at gå i gang, så er det bare at oprette dig med det samme, så vi kan få styr på din vægt en gang for alle

Husk, at dette er ikke en slankekur. Det er en livsstilsændring for livet og den er ikke kedelig. 99 ud af 100 elsker den mad de kan lave med vores program.
Vi tager kun 247,- om måneden for vores billigste program. Du kan tage præcis det samme program hos et utal af online coaches, men her kommer du på den forkerte side af 1.200 kr om måneden.

Vi tilbyder det samme for under 30% af deres pris. Derudover vil du alene i dine indkøb spare langt flere penge end du giver os, så du får dermed flere penge til dig selv med vores plan, medmindre du har levet af pasta og ketchup de sidste mange måneder.